Stiri Interne

Revelionul cu Dan Negru, tinta glumelor pe internet

Scris de Alexandru Manea

De 17 ani, Dan Negru, supranumit Regele Audientelor, realizeaza programul de Revelion de la Antena 1. Si anul acesta circula pe internet fotografii si GIF-uri devenite virale despre cum romanii s-au obisnuit deja sa isi petreaca noaptea dintre ani alaturi de Dan Negru. Iata cateva exemple.

Revelionul cu Dan Negru, tinta glumelor pe internet

Anul acesta Dan Negru va realiza cel de-al 18-lea Revelion pentru Antena 1. Va fi Majoratul Revelioanelor, iar, de cateva saptamani, au inceput din nou sa circule fotografii si GIF-uri virale despre moda ca, in noaptea dintre ani, romanii sa stea in fata televizorului si sa urmareasca programul lui Dan Negru.

Daca unii considera ca petrecerile sale dateaza din Era de Piatra, altii gasesc resemnare in faptul ca vor avea parte de momente de distractie in fata televizorului chiar daca nu au un plan concret in seara de 31 decembrie. Nici agentiile de turism nu s-au lasat mai prejos si au inclus in programul de sfârsit de an oferte speciale, pentru a-si indemna clientii sa renunte la obiceiul de a petrece revelionul alaturi de vedetele Antenei 1 si a pleca in vacanta.

Mai mult, anumiti retaileri online care se ocupa cu vânzarea electrocasnicelor au promovat televizorul pe care poti urmari trecerea dintre ani alaturi de faimosul prezentator, exemplu ca printr-o comunicare care sa includa brand-ul creat de vedeta pot ajunge mai repede catre consumatori. Dan Negru nu a ignorat reactiile de pe internet, ba chiar a distribuit pe contul sau personal o buna parte dintre acestea si s-a amuzat copios alaturi de fani.

Anul acesta, Dan Negru va petrece alaturi de alte zeci de vedete, dar si alaturi de cei din fata micilor ecrane, care an de an urmaresc cu nerabdare programul special de sarbatoare al show-ului de Revelion.

Scrie un comentariu