Stiri Interne

Revine Blonda de la Drept?

Scris de Alexandru Manea

Sunt șanse ca seria Blonda de la Drept să revină cu o a treia parte. Iată ce a declarat actrița Reese Witherspoon, interpreta rolului principal, pe această temă.

Revine Blonda de la Drept?

Filmul Blonda de la Drept (Legally Blonde) a avut parte de un mare succes la începutul anilor 2000. Reese Witherspoon a interpretat-o atunci pe o tânără pasionată de fashion, considerată de mulți superficială, care s-a ambiționat să le dovedească celor din jur că are toate atuurile pentru a deveni avocat și ajunge în final studentă la Harvard și să câștige procese importante.

Pelicula s-a bucurat de un așa mare succes încât a fost realizată o a doua parte, cu un impact la fel de mare în rândul publicului. Acum, la 15 ani de la debutul primului film, se ia în calcul producția celei de-a treia părți.

Proiectul Blonda de la Drept 3 are toate șansele să se concretizeze, mai ales ca Reese Witherspoon se declară deschisă să intre din nou în pielea clasicului personaj. Cred că ar fi cool să o vedem 15 ani mai târziu. Un fel de ce mai face ea acum? ”Ar putea să lucreze la Curtea Supremă, un avocat grozav oriar putea să fie în închisoare! Ar putea fi orice”, a declarat vedeta.

Found the pot of gold!! ☘🌟🌈 Happy #StPatricksDay 💚 (👗: @draperjames)

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Going up?! On a Thursday? 😉  #ElevatorJokes (👗: @draperjames)

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*