Stiri Interne

Rihanna s-a îngrășat, dar nu îi pasă

Scris de Alexandru Manea

Rihanna afișează de ceva vreme o siluetă mai robustă ca niciodată. S-a îngrășat vizibil și, în ciuda criticilor primite, arată că nu îi pasă deloc și că se simte bine în pielea ei. Iată cum arată în prezent.

Rihanna s-a îngrășat, dar nu îi pasă

După ce a încheiat turneul mondial, în cadrul căruia a cântat și în România primăvara aceasta, Rihanna pare să se fi relaxat total în ceea ce privește regimul alimentar și stilul de viață sănătos.

Artista a acumulat câteva kilograme bune și nu se sfiește să își prezinte noua siluetă pe social media. Fanilor solistei nu le vine să creadă cum a ajuns să arate idolul lor. Unii o critică, alții îi iau apărarea.

Cert este că vedetei pare să nu îi pese ce spun ceilalți și își expune noile forme ale trupului în vestimentații provocatoare.

Chiar și fostul ei iubit, Chris Brown, a ținut să intervină și a lăsat un comentariu pe pagina de socializare a solistei, atacându-i pe cei care o critică, spunându-le: Lăsați-o în pace! Găsiți-vă ceva de lucru!. Intervenția artistului a fost taxată de mulți dintre fanii solistei, ținând cont că, în perioada în care erau împreună, acesta a abuzat-o fizic și emoțional.

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

#VALERIAN premiere in Paris!!! 🇫🇷 @caradelevingne

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*