Style Radar

S-a deschis expozitia Louis Vuitton! De unde au pornit gentile de mii de euro!

Scris de Alexandru Manea

In New York s-a deschis recent expozitia „Volez, Voguez, Voyagez” in care se prezinta evolutia iconicelor genti Louis Vuitton in ultimii 163 de ani. Iata ce vedete si-au facut aparitia la inaugurare!

S-a deschis expozitia Louis Vuitton! De unde au pornit gentile de mii de euro!

Gentile Louis Vuitton sunt printre cele mai celebre accesorii de acest tip. Logo-ul, cromatica si forma acestora sunt deja iconice, iar in reprezentantele de lux de pretutindeni se sta la coada afara pentru a intra si a cumpara astfel de accesorii.

Brandul Louis Vuitton dateaza de mai bine de 163 de ani, iar, in acest sens, s-a deschis o expozitie in New York care prezinta traiectoria brandului de-a lungul ultimului secol si jumatate, de la gentile de voiaj pana la posetele minuscule din ziua de azi.

Expozitia se numeste „Volez, Voguez, Voyagez”, este curata de istoricul de moda Olivier Saillard, iar la inaugurare au fost prezente vedete cunoscute, majoritatea imbracate in haine Louis Vuitton. In plus, in Brookfield Place s-a deschis un pop-up store in care pot fi admirate accesorii, parfumuri si obiecte de marochinarie Louis Vuitton.

Riley Keough

Ruth Negga

Martha Hunt

Michelle Williams

Aimee Song

Zendaya

Hilary Ronda

Camila Coelho

Nicolas Ghesquiere si Alicia Vikander

Scrie un comentariu