Stiri Interne

Se desparte Holograf înainte de a împlini 40 de ani?

Scris de Alexandru Manea

Se desparte Holograf? Astfel se întreabă mulți dintre fanii trupei după ce solistul Dan Bittman preferă în ultima perioadă să se implice în proiecte solo ori în colaborare cu alți artiști. Anul viitor Holograf va împlini 40 de ani de la înființare.

Se desparte Holograf înainte de a împlini 40 de ani?

Se desparte Holograf? Astfel de zvonuri circulă de ceva vreme, în special după ce solistul Bittman se implică, în ultima perioadă, în proiecte solo ori în colaborare cu alți artiști. Se crede că între membrii trupei nu mai există armonia de odinioară și că este iminentă o scindare.

Conform Libertatea, Bittman își cântă singur piesele în concerte, iar în această seară va susține un concert la Constanța alături de folkistul Marius Bațu.

În plus, Bittman are o emisiune online, “Bandittman Show” în care își prezintă doar piesele compuse de el pentru Holograf.

Rămâne de văzut în ce mod vor evolua lucrurile cu membrii trupei Holograf, Dan Bittman, Mugurel Vrabete, Tino Furtună, Romeo Dediu și Edi Petroșel, mai ales că anul viitor ar urma să sărbătorească 40 de ani de la înființarea formației.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*