Stiri Interne Style Radar

Mandrie nationala! Shakira poarta o rochie de mireasa Maria Lucia Hohan in clipul piesei „Empire”

Scris de Christian Stan

Designerul Maria Lucia Hohan mai puncteaza o realizare care ne face mandri. In ultimul ei clip, la piesa „Empire”, Shakira imbraca rochia de mireasa, iar piesa vestimentara face parte din cea mai noua colectie Bridal by MLH.

shakira

Shakira ia foc, la propriu, in cel mai nou clip al ei, la piesa „Empire”. Cantareata columbiana imbraca rochia de mireasa, iar piesa vestimentara este o creatie a designerului roman Maria Lucia Hohan si face parte din colectia BRIDAL 2014.

“Empire” este al doilea extras pe single de acest album dupa “Can’t Remember To Forget You”, duetul Shakirei cu Rihanna. Vide0-ul piesei a fost interzis in Columbia pe motiv ca este mult prea fierbinte si promoveaza lesbianismul.

Nu mai e niciun secret ca vedetele de la Hollywood au facut un obicei de a purta creatii Maria Lucia Hohan  la evenimente fastuoase. Brandul MLH a fost preferat de celebritati precum Jennifer LopezMena SuvariKatherine HeiglAsley TisdaleJennifer HudsonNicole ScherzingerCarrie UnderwoodVanessa HudgensKathleen RobertsonStacy Keibler -fosta iubita a lui George Clooney.

maria-lucia-hohan

Desi recunoaste ca drumul pana la recunoasterea hollywoodiana nu a fost usor, Maria Lucia Hohan a reusit sa se mentina  printr-un stil delicat, natural, fidel al feminitatii clasice care aminteste de fashion icon-urile anilor ’40.

“Acest lucru este rezultatul unei combinatii intre participari la targuri de moda, promovare online, aparitii in editoriale si reprezentari la birouri de presa internationale, care au adus MLH in atentia stilistilor celebritatilor. De asemenea, e foarte important de mentionat ca toate vedetele imbracate in tinute MLH au fost nominalizate la sectiunea Best Dressed in revistele glossy si pe site-urile de specialitate, ceea ce a perpetuat atentia pentru ele”, a declarat designerul.

Scrie un comentariu