Stiri Interne

Simona Gherghe intră în concediu prenatal

Scris de Alexandru Manea

Simona Gherghe intră în concediu prenatal. Jurnalista a ajund deja în șase luni și jumătate de sarcină și va părăsi emisiunea Acces Direct mai devreme decât se așteptau mulți. Iată ce va face în continuare.

Simona Gherghe intră în concediu prenatal. Jurnalista mai are două luni și jumătate până va deveni pentruj prima dată mamă și, pentru a-și proteja sarcina, este pregătită să părăsească emisiunea Acces Direct pe care a prezentat-o în ultimii șapte ani.

Cât timp va sta acasă, Simona va comunica cu fanii ei prin intermediul blogului său, pe care l-a activat recent.
Deja a scris despre perioada pe care o traversează în prezent:

„N-am avut stare până acum, pentru că toată energia mea s-a dus spre documentare. Citesc cărți despre puericultură, mai aflu lucruri și de pe internet (bine, apropiații îmi știu pasiunea pentru documentare, probabil că aș fi fost un excelent documentarist…) și decantez informațiile în lungile ore de insomnie, aproape noapte de noapte. Căci da, n-am avut pofte, grețuri și alte finețuri, însă nopțile de nesomn mă chinuie încă de la început.

Iar la călătorii… am renunțat din precauție, dar și din cauza problemelor despre care vă spuneam. Sigur, mi-e dor de un citybreak, mai ales că, înainte, obișnuiam să plecăm destul de des. În rest, programul a rămas la fel, muncă în timpul săptămânii, multă odihnă în weekend (și parcă tot nu-mi ajunge)”, a scris Simona.

Suntem pregatiti 🙂 #vinebebe #dinIunie3 #ceamaifrumoasaasteptare

A post shared by Simona Gherghe (@simgherghe) on

🙂

A post shared by Simona Gherghe (@simgherghe) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*