Stiri Interne

Xonia a făcut ședință foto sexy la Memorialul Holocaustului din București. Internetul fierbe de furie!

Scris de Alexandru Manea

Xonia a făcut ședință foto sexy la Memorialul Holocaustului din București. Vestea și fotografiile s-au răspândit deja pe internet, iar artista este criticată dur pentru faptul că a folosit în acest mod locul ridicat în memoria evreilor uciși în lagărele naziste.

Xonia a făcut ședință foto sexy la Memorialul Holocaustului din București. Internetul fierbe de furie!

Xonia a generat un scandal monstru după ce a realizat o ședință foto sexy la Memorialul Holocaustului din București.

Artista a pozat în ipostaze și ținute sexy în locul ridicat în memoria evreilor uciși în lagărele naziste, iar subiectul și fotografiile au înfuriat mii de oameni în mediul online, cu toții fiind de părere că este inadmisibil să folosești un loc cu o însemnătate atât de dureroasă pentru a te promova în acest mod.


Nu se știe dacă solista a făcut această ședință foto fără să știe ce reprezintă momumentul de care se sprijină pentru a-și dezvălui coapsele și a-și arăta zonele intime. Este însă alarmant că i-a fost dat voie să realizeze acest lucru, atât timp cât monumentul este păzit zi și noapte și nimeni nu are voie să facă fotografii acolo, mai ales în aceste ipostaze.

Xonia a folosit una din fotografii ca și copertă a noului său single


Xonia nu a comentat pe baza acestui subiect, însă nici nu a eliminat fotografiile de pe Instagram odată ce s-a iscat acest scandal.

Fotografiile sunt permise doar cu acordul Instiututului Naţional pentru Studierea Holocaustului „Ellie Wiesel” din România.

Reprezentanții acestuia declară acum: „Vom analiza şi noi să vedem exact ce s-a întâmplat şi categoric aceste poze, mai ales dacă ajung către publicul larg, nu suntem de acord cu ele” (Elisabeth Ungureanu, şefa Departamentului de Comunicare a Institutului, pentru Antena 1).

Florin Ristei este fan Hitler

Florin Ristei este alt artist din România care a stârnit un scandal online ce atinge subiectul sensibil al uciderii evreilor în lagărele naziste. Câștigătorul X Factor a declarat într-un interviu Viva.ro că îl admiră pe Hitler și că volumul său preferat este cel scris de liderul nazist.

„Hitler este un personaj istoric care îmi place. Chiar acum mă apuc să citesc Mein Kampf”, a declarat el, stârnind o furtună de critici, inclusiv de la colegii lui de breaslă.

Peste 6 milioane de evrei, printre care 1,5 milioane de copii, au fost uciși sistematic între 1941 și 1945, într-un genocit plănuit și condus de regimul național-socialist din Germania, condus de Adolf Hitler.

Scrie un comentariu