Connect with us

News

Retetele Patriziei! Cel mai delicios aperitiv: salata cu baby hering la gratar de la Negro 2000.

Patrizia Paglieri recomanda in fiecare saptamana o reteta gustoasa, usor de realizat si sanatoasa cu produse de la Negro 2000. Pentru aceasta saptamana, Patrizia ne invata cum sa pregatim un aperitiv cu hering la gratar de la Negro 2000.

Publicat

pe

Salata cu baby hering la gratar de la Negro 2000 se prepara rapid si foarte simplu. Chef Patrizia o recomanda servita ca si aperitiv.

„Avem nevoie de doi cartofi fierti, ceapa rosie tocata subtire, lamaie, frunza de ceapa verde, ulei de masline, smantana si baby hering la gratar de la Negro 2000. Se adauga intr-un bol toate ingredientele si baby hering la gratar. Se adauga apoi condimente precum sare, suc de lamaie si o lingura de smantana cu ceapa si amestecam bine. Apoi se adauga salata in farfurie”, spune Patrizia Paglieri.