Connect with us

Stiri Interne

Ce viata duce Iulia Vantur in India si de ce ii este dor de Romania

Iulia Vantur locuieste de ani buni in India si povesteste de ce este fascinata de aceasta tara, dar si de ce ii este dor de Romania si ce face de fiecare data cand revine acasa.

Publicat

pe

Ce viata duce Iulia Vantur in India si de ce ii este dor de Romania

Iulia Vantur s-a mutat in India in urma cu multi ani si, prin prisma presupusei relatii cu actorul Salman Khan, dar si prin talentul sau, a devenit cunoscuta si a intrat in showbiz-ul de la Bollywood. A aparut in filme, in emisiuni TV si, mai nou, a lansat si piese si videoclipuri alaturi de artisti cunoscuti de acolo.

Romanca spune ca in India a invatat foarte multe lucruri de suflet. ”India mi-a oferit acest dar – muzica –  si ii sunt recunoscatoare. Muzica e terapie, imi umple sufletul de bucurie, emotie. Acum, ca am descoperit-o, sunt atat de curioasa sa invat cat mai mult, sa explorez, e un univers fascinant. In fiecare zi imi fac orele de practica muzicala, invat cantece noi, in hindi, seara merg la studio. Daca nu inregistrez, macar avem jam sessions cu alti artisti, compozitori. In India am invatat sa respect mesele, pranz cu mancare traditional indiana, de cele mai multe ori si cina. Zilnic, muzica, jogging, cardio, pilates sau gym, yoga, prieteni in vizita. Acestea sunt constantele”, a declarat artista pentru Viva.

Ce mănâncă Iulia Vântur în India ca să fie în formă

Chiar daca in India traieste aproape ca o printesa, Iulia spune ca ii se face des dor de casa.

“ Mi-e dor de oameni – de familie, prieteni. Cateodata, de munca pe care o faceam in Romania, de anumite locuri. De regula, cand aterizez in Romania, merg direct cu prietenele mele pe o terasa sa ne reconectam la cappuccino. Ajung acasa noaptea tarziu, nu inainte insa de a trece pe la supermarket sa-mi cumpar pufuleti, pufarine, ciocolata de casa si covrigi… Vai ce pofta imi este… Si mamaligaaaa (rade). Si, cand ajung la Iasi, mancarea gatita de mama – supa cu galuste, sarmale cu mamaliga, clatite si placinta cu mere sau branza. Delicios!”